Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren

Look Sabrina

Look Sabrina

Lees verder

Nieuwe blog

Basic B*tch

Lees verder
Styling Stories persoonlijk stylist personal shopper styliste Sabrina

Personal Styling

Wil jij styling advies van Sabrina...

Let's create your story
 
Sabrina Styling Stories streetstyle fall winter 2019 spring 2020 look Burberry trenchcoat The Pouch Bottega Veneta

When it's spring in winter

Inspiration

Get the look
Styling Stories

If the shoe fits..
 


Lees de blog

Shoot Napoli Italy

What's your destination?

Book your own shoot 
 
Styling Stories

Tell us who you are...

Brand Identity Photoshoot

Lees verder

Amsterdam

Streetstyle Keizersgracht

Expositie
Sabrina Schapendonk - van 't Noordende Styling Stories About personalshopper stylist personal stylist

Beauty Routine

Live your life and forget your age..

ABOUT

Styling Stories

Good things to come

Lees verder

 


Styling Stories


Sabrina | Stylist | Creative | Personal Shopper @curatedstylingstories | Founder Styling Stories®

• LET'S CREATE YOUR STORY •
 
Blogs

New ways

22-02-2022

StylingStories streetstyle spring 2022 Chanel Bottega Veneta The Pouch Chanel mocassins loafers logoStylingStories streetstyle spring 2022 Chanel Bottega Veneta The Pouch Chanel mocassins loafers logo
Images: Kristel van Herpt

Ibiza doet ons goed, vandaar dat we besloten hebben om nog wat langer te blijven. De wintermaanden waren heerlijk, heel sereen en van het mooie zonnige weer is het ook iedere dag opnieuw genieten!
We gaan verhuizen naar een plek waar we een écht thuis van gaan maken. En hoewel ik deze plek met het waanzinnige uitzicht op de oude stad ontzettend ga missen, kan ik niet wachten om ons nestje te bouwen.
Deze tijd was er ook eentje van reflectie, want ik had natuurlijk een hele to-do list waar ik nog aan moest zien toe te komen. (Spaans leren verdwijnt steeds naar een plekje ergens onderaan)
Ik kan gelukkig een dingetje afstrepen, nou ja, dinge-tje.. Het bleek voor mij een heel DING. En dat was ontspullen, oftewel, de kleding en accessoires die ik nog in Nederland in de kasten had hangen voorgoed opruimen. In een ochtend, met hulp van mijn vriendin Jacqueline heb ik mijn kasten leeggehaald en alles uitgehangen in de studio en geprijsd. Werkelijk, ik werd even geconfronteerd met vier rekken vol kleding, nog wat stapels broeken en aantal paren schoenen en zonnebrillen. Ik wist dat ik best wat verzameld had in de loop der tijd, maar dit was echt too much. Eerlijk is eerlijk, als ik nu nog in Nederland had gewoond had ik zeker niet zo rigoureus opgeruimd, want kasten uitspitten doe ik al met enige regelmaat, maar nu moest van mezelf echt alles weg! De Closet Sale was onnn.. Doordat C nog steeds op volle toeren draait waren er best wat afzeggingen, maar met de overige dames die zich via Instagram hadden gemeld was het een hele gezellige én persoonlijke middag. En niet te vergeten ook goed geshopt! Daar ging het hoor, de tassen in: leren broeken van Iro en JBrand, een MaxMara teddy jas, de Givenchy mantel die ik in Milaan shopte.. Maar ik werd er zo blij van dat ik er andere mensen blij mee kon maken. In de avond hield ik nog een borrel voor vriendinnen en samen zijn we de studio in gedoken, het leek wel zo'n home party, supergezellig en ook weer geslaagd! Dat ontspullen heeft een bijna therapeutische werking op mij gehad. Ik vloog letterlijk "lichter" terug naar Ibiza. En ik kreeg weer een andere kijk op de collectie die ik nog heb. Dat wat er is overgebleven is echt "ik" namelijk een collectie met classics en basic items die goed te combineren zijn, items waar ik me goed in kan bewegen en me goed in voel. Dat willen we allemaal toch? Ik hoop dat ik jou geïnspireerd heb om aan de slag te gaan met je eigen kasten. Mocht je daar wat hulp bij kunnen gebruiken mag je altijd even contact zoeken, wellicht dat ik op afstand mee kan kijken en dat we samen een grote voorjaarsopruiming kunnen houden waardoor ook jij weer helemaal gelukkig wordt van je eigen collectie! Intussen ga ik verder met mijn to-do list hier!

Liefs XOXO Sabrina

Cashmere trui: Vince via Non Solo
Blazer: Samsoe via ByLotte
T-Shirt: DIOR
Handtas: The Pouch Bottega Veneta
Leren broek: Helmut Lang via L'Altra Donna
Mocassins: Chanel