Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Blog

End of season inspiration

2021-09-01

Sabrina styling stories streetstyle fall inspiration 2021 new celine bottega venteta jodie bag chanel dad sandals Chanel sandals

Sabrina styling stories streetstyle fall inspiration 2021 new celine bottega venteta jodie bag chanel dad sandals Chanel sandals

Sabrina styling stories streetstyle fall inspiration 2021 new celine bottega venteta jodie bag chanel dad sandals Chanel sandalsSabrina styling stories streetstyle fall inspiration 2021 new celine bottega venteta jodie bag chanel dad sandals Chanel sandals
Images: Kristel van Herpt

Dit stukje typ ik vanuit zonnig Ibiza, nou ja, vooruit vandaag een beetje bewolkt, dus neem ik even de tijd om weer eens een blog te schrijven.
Het mooie is dat ik hier niet alleen op vakantie ben, binnenkort start namelijk ons Ibiza avontuur.
We gaan hier een schooljaartje wonen... "Hoe dat zo?" Hoor ik jou en een hoop familie vrienden denken en vragen.
Nou, het antwoord op die vraag kan ik niet zo 1.2.3. geven, want ik heb geen pasklaar antwoord op dit moment :)
Laat ik het zo stellen, de pandemie heeft een grote impact gehad op veel mensen(levens) zo ook op die van ons.
In de zin dat het ons wat inzichten heeft gegeven over hoe we ons leven (zorgvuldig dat wel) hadden ingericht en of we het nog op dezelde manier wilden blijven invullen.
Anyway, zonder er té diep op in te gaan, want voor hetzefde geldt is dit een dikke vette midlife crisis, we zagen de mogelijkheden en we zijn er gewoon voor gegaan.
Het heeft wat voeten in de aarde gehad want jeeeez, die man van mij houdt wel van een challenge en heeft dan ook stevig doorgepakt om het allemaal mogelijk te maken.
En nu, een paar maanden na het eerste zaadje was geplant (op Moederdag van dit jaar) wonen we hier nu dan écht!
Hoe bizar, ik moet mezelf zo nu en dan nog knijpen dat we hier daadwerkelijk zitten en overthinking zorgt voor een zwaar gevoel in mijn buik. 
Dusss, ik laat het allemaal maar een beetje op me afkomen. Er zal workwise heus wel wat veranderen, maar mijn liefde voor styling zit nou eenmaal diep, dus ik ga daar gewoon mee door.
Een aantal klanten hebben een online shopping aangevraagd en ik ben nog een paar keer in het land zodat ik Personal Shoppings in de Styling Stories Studio kan inplannen.
Maar het lesgeven, opnames en andere werkzaamheden heb ik even op een laag pitje staan.
Want hoe diep de liefde voor styling ook, nieuwe memories maken, een ervaring aangaan die je rest van je leven bijblijft, dat is een onbetaalbaar avontuur!!

Blazer : Samsoe via ByLotte
Top: Velvet via MyTheresa
Shorts: MaxMara via ByLotte
Sandalen: Chanel
Handtas: Bottega Venteta Jodie
Sunnies: Celine

Tags:,