Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Blog

Head over heels

2016-02-10

BlogForShops streetstyle spring 2015 wearing Paul Joe silk top DNA Jerome Dreyfuss

 

BlogForShops streetstyle look spring 2016 leather culotte, Paul&Joe top, Jerome Dreyfuss handbag, Linja black iconic pumps

 

streetstyle BlogForshops for Linja shoes, black pointed heels pump timeless iconic

 

BlogForShops streetstyle spring 2015 wearing Paul Joe silk top DNA Jerome Dreyfuss

 

Quote

 

BlackPumpInspiPinterest

 

BlackPumpInspi

 

StyleQuote

 

BlackPumpInspi2

Images: BlogForShops, StyleQuotes, Pinterest

 

Voor de mensen die mij kennen is het weinig nieuws, maar ik ben een sucker for high heels. Tot groot ongenoegen van mams kocht ik op mijn vijftiende van mijn eerste kleedgeld een paar pumps met hakken van 10 centimeter. Ze vond het ordinair, maar vond als ik ze dan toch zo nodig wilde, dat ik er op zijn minst elegant op moest kunnen lopen. En zo geschiedde, met behulp van een stapeltje boeken, balancerend op mijn hoofd heb ik geleerd om op hoge hakken te lopen. Inmiddels heb ik een aardige collectie high heels, van Zara tot Louboutin. Als het model mij aanstaat dan is er niets wat me tegen kan houden om ze te shoppen! Ik zet ze standaard naast mijn bed om de volgende ochtend wakker te worden en te kunnen concluderen dat het geen droom was, maar dat ze echt van mij zijn! Mijn collectie high heels zou echter niet misstaan in een expositie, want ze worden steeds minder vaak gedragen. Doordeweeks kies ik steeds vaker voor een platte sneaker of wedge shoes van Isabel Marant. Voor mijn werk moet ik nou eenmaal veel en lang kunnen shoppen lopen. En dat op hoge hakken, echt, ik kijk anders halverwege de dag letterlijk scheel van de pijn aan mijn voeten. En om nou met mijn cage heels ’s morgens de kindertjes naar school te brengen vind ik ook best over the top. Maar wees gerust, deze high heel fairytale heeft een happy ending… Laatst ontdekte ik LINJA shoes, sexy, elegante leren zwarte pumps met een héél erg lief voetbedje. Deze zorgt er namelijk voor dat je de dag moeiteloos doorbrengt op 10 centimeter, sterker nog, je kan er nog een (vreugde) dansje mee maken tot in de late uurtjes! Lees meer over deze timeless classic pumps of verwen jezelf meteen en

 

«    Shop shoes online and the look instore at Misses Breda   »

Tags:,