Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Blog

Have a happy and fashionable 2016!

2016-01-04

HappyNewyearwish2016BlogForShops

 

happy 2016 by garance dore

 

Prikbord2016trends

Images: BlogForShops, writing by Garance Doré (she said it best), runway looks by Elle.com, bloggerlooks by: Lookdepernille, AudreyLombard, clothes and shoes Isabel Marant, Breizh World, Valentino, Zara, MassimoDutti, Bijenkorf, Mayke, Otherstories, LittleShoho, Topshop, Netaporter 

 

Heb je het al helemaal gehad met alle nieuwjaarswensen? Too bad honey, want hier komt de mijne...HAPPY 2016!! Omdat het officieel nog mag en het toch ook wel fijn is, zo'n frisse nieuwe start. De batterij is weer helemaal opgeladen en ik heb er zin in! De start van 2016 betekent voor mij weer nieuwe looks stylen en shooten, merken spotten en shoppen voor mijn klanten! De donkere dagen rond de Kerst heb ik niet alleen maar geborreld en mezelf volgepropt, er waren ook momenten dat ik dat deed met mijn laptop op schoot of met mijn neus in fashion magazines. Zo heb ik multitaskend al heel wat trendlijstjes doorgenomen en kan ik je melden dat ook 2016 weer een spannend jaar belooft te worden. Uiteraard wordt er een beetje doorgeborduurd op de voorgaande seizoenen en zet onder andere de seventies trend onverminderd voort. Maar we gaan ook nieuwe trends zien, zoals Victoriaanse invloeden. Denk (geprinte) voile, plissé blouses hooggesloten met of zonder strik. En ook de kleur oranje maakt een comeback (nee, helaas niet op het veld, maar wel op de catwalks). Neutrals, whites, denim en black blijven rulen, maar in combinatie met eerder genoemde trends toch weer in een nieuw jasje! Ik hoor je denken: So many trends, so little time (or cash), maar daar heb ik de ultieme oplossing voor! DIY collage; save foto's van fashionbloggers die je adoreert, of maak een screenshot van de new arrivals op je favoriete webshop, maak foto's van een mooie look uit een magazine en print, knip, prik en plak oldschool op een moodboard van kurk. Of maak jouw collage newschool via je tablet of smartphone (hiervoor kun je o.a. Piccollage gebruiken) Kijk eens goed naar het resultaat en stel jezelf de volgende vragen: Heb ik dit nodig, wordt ik hier mooier van of ga ik me hiervan beter voelen, maakt deze look mijn postuur mooier of juist minder mooi, is dit een kleur die ik veel ga dragen en of kan combineren enzovoorts. En dan, the best part... shoppen! De nieuwe collecties worden nu al geleverd dus met jouw signature looks in je achterhoofd kun je gericht gaan shoppen. Zo bespaar je tijd en geld! En voor de creatieveling onder ons kun je die collage ook nog vast een leuk plekje geven in huis, hartstikke hip!

Tags:,